Acasă Actualitate A sosit momentul mult așteptat! Ziua porților deschise la ReCentre Timișoara

A sosit momentul mult așteptat! Ziua porților deschise la ReCentre Timișoara

DISTRIBUIȚI

A venit și momentul mult așteptat al deschiderii porților Clinicii ReCentre Timișoara, centrul de terapii integrate pentru anxietate și depresie, către comunitatea locală.
Fondatoarele, Andreea și Gabriela, au  pregătit două zile de întâlniri ale vizitatorilor cu membrii echipei ReCentre, în spațiul primitor al clinicii. 

“Ne puteți vizita, putem sta de vorbă, putem răspunde întrebărilor pe care le aveți și putem crea multe idei frumoase împreună, pentru a vă răspunde cât mai bine nevoilor în viitorul apropiat! În acest sens, vă așteptăm cu bucurie să ne treceți pragul, oricând în următoarele zile”, îndeamnă Andreea și Gabi.
Este vorba de vineri, 7 octombrie 2022, în intre orele 10 și 19, și sâmbătă, 8 octombrie 2022, între orele 10 și 19.

ReCentre este un proiect care aduce într-un singur loc psihoterapeuți, psihiatri, kinetoterapeuți, consilieri filozofici, art terapeuți, maseuri, specialiști în terapii corporale statice și prin mișcare, nutriționiști. Scopul echipei este de a ameliora și trata anxietatea, depresia și alte tulburări asociate, prin servicii integrate complementare, orientate către pacient, care combină tehnicile clasice cu cele inovatoare.

Pentru orice întrebări despre eveniment ne puteți scrie pe adresa contact@recentre.ro sau apela la telefonul 0772204919. Adresa noastră este: str. Episcop Augustin Pacha 1, et. 4, ap. 31-32 (interfon 131), Timișoara. Haideți să ne întâlnim și să ne cunoaștem! – mai îndemnă Andreea și Gabriela.

Comentarii

comentarii