Acasă Eveniment A sărit pe geam pentru a demonstra că are curaj

A sărit pe geam pentru a demonstra că are curaj

465
DISTRIBUIȚI

Un elev de clasa a cincea de la Liceul „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad s-a ales cu un picior rupt din cauza unei tentative de a le arăta colegilor că este curajos. Tachinat de colegii de clasă, care l-au făcut laş, băiatul, într-o pornire de teribilism, a vrut să demonstreze că este capabil de fapte de curaj.

 Într-o pauză a vrut să le probeze celor care se îndoiau de curajul lui că este capabil să coboare pe geam, de la primul etaj al clădirii şcolii. De două ori a reuşit să coboare pe cablul de la paratrăznet. A treia oară a fost însă cu ghinion. Băiatul a sărit pe geam şi şi-a rupt piciorul.

Elevul a fost transportat la spital unde medicii au constatat că în afara piciorului rupt a suferit doar leziuni minore. Evenimentul este cercetat atât de conducerea şcolii cât şi de poliţie. Ca o primă constatare s-a stabilit că în timpul tentativei sale de a demonstra că este neînfricat, colegii de clasă au blocat uşa sălii de curs pentru a împiedica accesul profesorului de serviciu până la finalul numărului de cascadorie.
 

Comentarii

comentarii