Acasă Eveniment A tăiat florile de pe stradă pentru a le vinde ulterior, însă...

A tăiat florile de pe stradă pentru a le vinde ulterior, însă a fost prins în miez de noapte de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 24 de ani a fost prins în noaptea de duminică spre luni, la ora 00.15, de polițiștii locali din Timișoara în timp ce tăia florile plantate pe strada Arieș, în fața Casei Tineretului. Polițiștii locali au constatat că băiatul mai tăiase și alte flori, 230 de fire în total, și de pe alte străzi din zona Stadionului „Dan Păltinișanu” pentru a le vinde ulterior.

„Cel în cauză a fost legitimat de polițiștii locali, fiind identificat în persoana lui G.R., de 24 de ani, cu domiciliul în comuna Cărpiniș. În urma efectuării controlului asupra sa, s-a constatat că acesta avea depozitate în sacoșe nu mai puțin de 80 de fire de garoafe, 24 de fire de bujori, 126 fire de trafadiri, precum și alte plante. Bărbatul a declarat că le-a tăiat din zona Stadion – Arieș și de pe străzile limitrofe, cu intenția de a le comercializa ulterior”, a transmis Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Tânărul a fost predat de polițiștii locali polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentarii

comentarii