Acasă Administraţie A treia firmă de salubrizare din Timișoara se pune pe lucru. Începe...

A treia firmă de salubrizare din Timișoara se pune pe lucru. Începe colectarea deșeurilor vegetale sau provenite din construcții

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a anunțat că începe colectarea deșeurilor vegetale și deșeurilor provenite din construcții și demolări. Firma care a câștigat licitația finalizată la începutul lunii februarie este SC Trans Clean SRL. Contractul cu aceasta a fost semnat la mijlocul lunii martie, după ce contestația făcută de altă firmă participantă la licitație s-a dovedit nefondată, și este în valoare de27,6 milioane de lei, cu TVA.

Astfel Primăria Municipiului Timișoara anunță: „Cetățenii care locuiesc la bloc vor putea lăsa deșeurile vegetale pentru a fi colectate de operator, doar cu contactarea prealabilă a Biroului Salubrizare (0256 408 335) prin care se anunță data și locul unde vor fi amplasate deșeurile vegetale”.

Pentru cetățenii care locuiesc la case există două posibilități pentru ridicarea acestor deșeuri. „Aceștia le pot duce la oricare din cele 4 centre de colectare sau vor avea opțiunea de a achiziționa un sac preplătit de la operator, pe care îl vor putea amplasa în fața casei, cu anunțarea prealabilă a operatorului”, mai transmite municipalitatea.

Costurile și locațiile de unde se pot achiziționa sacii preplătiți încă nu au fost anunțate, dar, odată ce va fi pus în operare acest serviciu, se va comunica și acest aspect, mai promit reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii