Acasă Actualitate A treia zi de consultații gratuite la CRAFT. La sfârṣitul zilei va...

A treia zi de consultații gratuite la CRAFT. La sfârṣitul zilei va fi depăṣit numărul de 2.000 consultații

DISTRIBUIȚI

Spitalul de campanie de la Centrul Regional de Afaceri s-a dovedit o un real succes. Începând de duminică, peste o sută de medici și 50 de asistenți medicali din 25 de specialități acordă, până astăzi, la ora 20.00, consultații medicale gratuite.
 
“După ce în primele două zile au fost efectuate peste 1.300 consultații, astăzi mai sunt programate peste 600. Estimăm că la sfârṣitul zilei va fi depăṣit numărul de 2.000 consultații”, a transmis medicul Florian Vârcuș, coordonatorul campaniei „Împreună pentru oameni ‒ Luminează orașul prin bine”, inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.
 
“Avem peste 25 de specialități, dar foarte multe solicitări au fost la ecografii de toate felurile. Avem ecografie mamară pentru depistarea cancerului și vine doctorul Marchiș, la care se stă două luni pentru consultații. Avem gastroenterologie, avem un cabinet de ginecologie, avem trei cabinete de cardiologie, avem pneumologie, neurologie, neurochirurgie, dermatologie, psihiatrie, endocrinologie, pediatrie, stomatologie. A venit un coleg cu cabinetul lui de oftalmologie. I-am făcut un cabinet de cinci metri, așa avea nevoie”, a spus medicul Florin Vârcuș.

Comentarii

comentarii