Acasă Eveniment A vrut să se arunce de pe Podul din Calea Șagului, spunând...

A vrut să se arunce de pe Podul din Calea Șagului, spunând că ”viața e grea”, dar a fost oprit de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 18.15, în timp ce se deplasau pe Calea Șagului, au fost sesizați de un cetățean că pe pasarela din zona respectivă se află un bărbat urcat pe balustradă, având probabil intenția de a-și face rău.

Polițiștii locali s-au îndreptat rapid cu către locația indicată, constatând că sesizarea se confirmă. Pe pod se afla un bărbat care stătea în șezut pe balustradă, cu un picior spre exterior, și spunea că vrea să se arunce și să își pună capăt zilelor, pentru că ”viața este grea”.

Polițiștii locali au stat de vorbă cu el pentru a-l calma și au acționat rapid, l-au cuprins de talie trăgându-l pe trotuar, unde l-au imobilizat pentru că era agitat.

Ulterior l-au identificat pe bărbat stabilind că are 37 de ani, este dintr-o comună din județul Argeș, având reședința în localitatea Gătaia. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, pe care polițiștii locali l-au însoțit la Clinica de  Psihiatrie ”Eduard Pamfil” de pe str. I. Văcărescu, unde bărbatul a fost preluat de medici.

Comentarii

comentarii