Acasă Actualitate ACA Timiș și USAMVB Timișoara organizează Târgul mierii 2022, la Agro Village...

ACA Timiș și USAMVB Timișoara organizează Târgul mierii 2022, la Agro Village Timișoara

DISTRIBUIȚI

Asociația Crescătorilor de Albine din România, filiala Timiș, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” prin organizează, în perioada 28-30 iulie, Târgul Mierii. Evenimentul va avea loc la Agro Village din Calea Aradului nr. 119.

Târgul Mierii se va deschide joi, 28 iulie, de ora 9.00, secțiunea comercială, iar la ora 10.00, va avea loc deschiderea oficială cu participarea unor oficialități locale.

“La sfârșit de an apicol, timișorenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor. Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie”, este mesajul ACA Timiș.

Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

Cu această ocazie va exista un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere cât și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul târgului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele.

Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole.

Comentarii

comentarii