Acasă Economic „Acasă pentru toţi” la IuliusMall

„Acasă pentru toţi” la IuliusMall

496
DISTRIBUIȚI

În acest week-end, la IuliusMall Timişoara, va avea loc cea de-a IV-a ediţie a evenimentului imobiliar „Acasă pentru toţi”, organizat de agenţia ADVENTS. Cum programul „Prima Casă” este în centrul atenției, iar băncile oferă cele mai bune soluții de finanțare, la eveniment sunt invitaţi toți cei care caută o locuință. Vizitatorii pot să aleagă între: un apartament cu 1, 2, 3 sau 4 camere în cadrul unuia din proiectele rezidenţiale – Câmpina dezvoltat de Banu Construct sau Noua Timișoara al Grupului Imobiliar Trustee,iar pentru cei care doresc o locuință în Arad, Bermo Group oferă apartamente, la pachet cu servicii de finanțare; o casă în cadrul cartierului rezidențial de la Ghiroda construit de Mega Group Construcţii şi Imobiliare.
Tot în cadrul evenimentului firma K+E Imobiliare va demonstra calitatea germană prin oferirea de case la cheie, la prețuri foarte accesibile.
Pentru cei care au deja o locuinţă şi doresc să o redecoreze, evenimentul „Acasă pentru toţi” aduce noi idei în amenajarea căminului: BoConcept, companie internațională, va fi prezentă cu cele mai noi tendințe în mobilă, decorațiuni și amenajarea casei; Masera Group va oferi produse din lemn masiv: scări interioare, uși și obloane, terase acoperite, toate la prețuri foarte accesibile; Original Decor și Inter vor aduce cele mai originale decorațiuni și covoare pentru amenajarea casei.
Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a două zile, 10 şi 11 octombrie 2009, în IuliusMall Timişoara, demisol, zona Sarra Blu, între orele 10.00 şi 22.00 şi promite să fie un eveniment cu bugete, oferte, participanţi şi tranzacţii deosebit de interesante.

Comentarii

comentarii