Acasă Economic „Acasă pentru toţi” – oferte imobiliare pentru toate buzunarele la Iulius Mall...

„Acasă pentru toţi” – oferte imobiliare pentru toate buzunarele la Iulius Mall Timişoara

DISTRIBUIȚI

Acasă pentru toţiÎn perioada 19 – 21 martie, la Iulius Mall Timişoara are loc a V-a ediţie a evenimentului imobiliar – „Acasă pentru toţi”, organizat de agenţia de evenimente ADVENTS din Timişoara.
Cum piaţa este în prezent în blocaj, evenimentul imobiliar reprezintă o foarte bună oportunitate, atât pentru ofertanţi cât şi pentru cumpărători de a se întâlni şi a vedea cum pot să „micşoreze distanţa ce îi desparte”. Practic târgul este cel mai mare loc de întâlnire a cererii cu oferta şi se adresează tuturor, deoarece expozanţii vor acoperi o diversitate de segmente legate de casă.
La târg vor fi prezentate diverse proiecte de apartamente şi case în Timişoara oferite de Mega Group Construcţii şi Imobiliare, Banu Construct, Total Construct, TIMCON. Apartamentele sunt cu 2 și 3 camere în blocuri noi sau apartamente în vilă cu curte, de la 66.300 de euro. Proiectele rezidenţiale de case pun la dispoziţie vile la cheie, la oferte promoţionale pe perioada evenimentului. Cei cu bugete restrânse sunt aşteptaţi la târg de ofertanţii de case pe structură de lemn la preţuri foarte avantajoase: Chiulan House Factory, K+E Imobiliare şi Woodman.
Pentru cei care doresc să-şi amenajeze sau să-şi redecoreze locuinţa, oferta de mobilă, uşi, ferestre şi decoraţiuni va fi vastă şi pe toate gusturile. De la mobilier modern oferit de BoConcept, GreenForest, Ocsi, Modirom, Deco Mob, la mobilier de bucătărie adus de Hera sau mobilier de baie oferit de Piastrelle. Şi, pentru că vine primăvara, tot Ocsi va expune mobilier de grădină menit să aducă relaxarea şi buna dispoziţie.
O premieră la această ediţie a evenimentului este prezenţa celor de la FLEXA, brand internaţional specializat în mobilier flexibil pentru copii de la 2 la 14 ani. Cu o experienţă de peste 30 de ani, Flexa oferă soluţii practice pentru a asambla mobila pentru copii, în funcţie de cerinţele fiecărei vârste.
Evenimentul se desfăşoară pe parcursul celor trei zile, în Iulius Mall demisol, conform programului de funcţionare a mall-ului, adică între orele 10.00 şi 22.00 şi promite să fie un eveniment cu bugete, oferte, participanţi, clienţi şi tranzacţii deosebit de interesante.

Comentarii

comentarii