Acasă Actualitate Acasă în Banat și Fundația Orange lansează proiectul „Hai la Rudăria!”

Acasă în Banat și Fundația Orange lansează proiectul „Hai la Rudăria!”

348
DISTRIBUIȚI

Asociația Acasă în Banat și Fundația Orange vor lansa proiectul „Hai la Rudăria”, prin care se dorește transformarea comunei Eftimie Murgu din județul Caraș Severin, într-o destinație turistică accesibilă, atractivă și sustenabilă pentru comunitatea locală.

Proiectul este finanțat de Fundația Orange prin intermediul ”Susține un ONG!”, program anual ce încurajează participarea activă a angajaților companiei în proiecte sociale.

Conferința de lansare va avea loc la Timișoara, la spațiul expozițional aferent Compartimentului pentru Dezvoltare a Turismului din cadrul CJ Timiș – situat în Bastionul Theresia din Timișoara, corpul C – în 15 aprilie 2021 de la ora 14.00.

Vor participa Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat și Andrei Amarghioalei – Shop Manager și coordonator proiect din partea Fundației Orange.

Pentru respectarea tuturor normelor de protecție, numărul maxim va fi limitat la 20 de participanți. Conferința va fi transmisă live pe paginile de facebook a celor două organizații: https://www.facebook.com/acasainbanat/ și https://www.facebook.com/FundatiaOrange/

 

Comentarii

comentarii