Acasă Actualitate Accesul clienților în magazinul E.ON din Timișoara se va realiza doar cu...

Accesul clienților în magazinul E.ON din Timișoara se va realiza doar cu programare online

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 1 martie, accesul clienților în magazinul E.ON din municipiul Timișoara se va putea realiza doar în baza unei programări prealabile, realizată prin intermediul serviciului E.ON eBooking.

Măsura are în vedere îmbunătățirea confortului clienților noștri prin economisirea timpului acestora, asigurarea unui flux adecvat de clienți pentru o deservire corespunzătoare și evitarea eventualelor sincope în preluarea și soluționarea solicitărilor acestora.

Pentru vizita la magazinul E.ON din Timișoara, situat pe Bd. Eroilor de la Tisa nr. 30-40, programările se fac accesând https://www.eon.ro/programare-online, iar clientul va primi un e-mail de confirmare cu un cod. La data programării, codul va fi introdus în terminalul pentru eliberarea bonurilor din Magazinul E.ON, iar solicitarea va fi preluată imediat de un consultant. Nu se pot face programări pentru ziua în curs, aplicația oferind posibilitatea alegerii unei zile și unui interval de timp optim pentru solicitant. Clientul poate renunța la o programare, anulând-o în  aplicație în vederea unei alte programări.

Programul de funcționare al Magazinului E.ON din Timișoara este: luni, marți, miercuri, vineri: 08:00 – 16:00 și joi: 10:00 – 18:00.

Ca alternativă pentru deplasarea la magazinul companiei, clienții din municipiul Timișoara au la dispoziție următoarele canale de comunicare:

  • formular contact disponibil pe eon.ro;
  • cont ON Myline pe eon.ro/myline pentru vizualizare, plată factură și transmitere index;
  • telefonic la: 0265 200 366 sau 0265 200 900, unde Ioana, asistentul virtual, oferă informații utile legate de facturile de gaz/electricitate, număr cu tarif normal (consultanții E.ON preiau apeluri de luni până vineri, între orele 08.00-20.00);
  • SMS gratuit la 3730 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată;
  • ON Chat, disponibil 24/7 pe eon.ro.

Mai multe informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România pot fi obținute accesând www.eon.ro

Comentarii

comentarii