Acasă Actualitate Accesul şoferilor, blocat pe străzile din jurul podului Dragalina. Primarul Robu pune...

Accesul şoferilor, blocat pe străzile din jurul podului Dragalina. Primarul Robu pune oamenii la lucru pentru a se ţine de promisiuni

556
DISTRIBUIȚI

Cei care au vrut să intre cu maşina pe una dintre străzile din jurul podului Dragalina au avut surpriza să constate… că nu se poate. Toate au fost închise, fără ca cineva să anunţe ceva înainte. În plus, şi pe bulevardul Dragalina au fost probleme, între pod şi Gara de Nord, acolo s-a turnat între liniile de tramvai pietriş, iar multe autoturisme care au circulat pe acolo au avut mici probleme, fiindu-le ciobit parbrizul de la piatra sărită. Se pare că primarul Nicolae Robu a cerut urgentarea maximă la lucrărilor pentru a demonstra că se ţine de promisiune şi deschide podul în cursul zilei de luni

„Dorinţă şi speranţă există, ca luni să deschidem circulaţia. Am pus în mişcare tot ce am putut, inclusiv să lucrăm la stâlpi şi la instalaţia electrică pentru tramvaie, la realizat spaţii verzi. Se lucrează ca să dăm drumul la Dragalina. La podul Eroilor se lucrează în continuare, au stadii asemănătoare cele două şantiere”, a spus Robu.

Surpriză mare, cea mai dorită investiţie din ultimul an nu va avea un moment festiv, n adevăratul sens al cuvântului, spune Robu. E drept, podul nu e gata, se deschide doar circuaţiei, dar mai e de lucru. Cât despre finanţatorul principal al lucrării, bugetul de stat, prin PNDL, vicepremierul Daniel Suciu, dacă doreşte este bine venit, subliniază Robu.

Până când podul se deschide, şoferii care aveau de ajuns pe străzile adiacente au avut, vineri dimineaţa, parte de o surpriză. Toate acestea a fost total închise circulaţiei în cursul dimineţii de vineri. De asemenea, pe linia de tramvai care leagă acel pod de Gara de Nord s-a turnat pietriş, din plin, iar unii şoferi neavertizaţi s-au trezit chiar cu parbrizele ciobite de piatra care sărea.

Comentarii

comentarii