Acasă Eveniment Accident ca în Final Destination, la Păuliș! Un excavator a căzut pe...

Accident ca în Final Destination, la Păuliș! Un excavator a căzut pe un autoturism. O persoană a decedat

DISTRIBUIȚI

Un groaznic accident desprins parcă dintr-un film de groază a avut loc vineri pe raza comunei Păuliș, pe DN 7. Un excavator aflat pe un trailer a căzut pe un autoturism în care se aflau două persoane.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un buldoexcavator, a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus.

La locul accidentului s-a deplasat elicopterul SMURD.

„În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital”, transmite ISU Arad.

Conform informațiilor publicate de specialarad.ro, cele două tinere sunt surori. A decedat cea care s-a aflat la volan, iar cea care a fost pasageră se află în stare gravă.

Tânăra rănită a suferit multiple fracturi și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Arad.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, unde buldoexcavatorul a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus.

Comentarii

comentarii