Acasă Eveniment Accident cu 6 victime, printre care trei copii, unul de numai 6...

Accident cu 6 victime, printre care trei copii, unul de numai 6 luni, pe o șosea din vestul țării

DISTRIBUIȚI

În după-amiaza zilei de 20 februarie, în jurul orei 15:40, un bărbat de 56 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Chișineu-Criș, încercând să efectueze o manevră de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din jud. Maramureș, care era angajat într-o depășire regulamentară.

În urma impactului au fost răniți ușor conducătorii autoturismelor și pasagerii din cele două autoturisme (câte trei din fiecare autoturism), aceștia fiind transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, în ambele cazuri.

Potrivit ultimelor informații transmise de ISU Arad, sunt cinci victime, din care doi adulți și trei copii.

Un șofer de 35 ani a fost transportat de SMURD – terapie intensivă mobilă la secția UPU a Spitalului Clinic Județean Arad, o altă persoană de 33 ani a fost transportata de Ambulanța Sântana la UPU Arad, un copil de 3 ani a fost transportat de SMURD – terapie intensivă mobilă la UPU Arad, un alt copil (de numai 6 luni) a fost transportat la UPU Arad de către echipajul SMURD – terapie intensivă mobilă și un copil de 11 ani fost transportat de SMURD Chișineu Criș tot la UPU Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii