Acasă Eveniment Accident cu 7 morţi, pe autostradă, la 70 de kilometri de vama...

Accident cu 7 morţi, pe autostradă, la 70 de kilometri de vama Nădlac. O familie de români, printre victime

1951
DISTRIBUIȚI

O familie de români, victimă în accidentul cu 7 morţi de pe autostradă, din Ungaria. Autorităţile maghiare nu au confirmat oficial naţionalitatea celor 7 oameni morţi în teribilul impact.

Șapte persoane au murit într-un teribil accident de circulație petrecut în Ungaria, la aproximativ 70 de km de granița cu România. Un TIR a intrat în parapetul autostrăzii M5 și a lovit două autoturisme care circulau pe sensul opus de mers. Un incendiu a izbucnit în urma coliziunii, iar pasagerii celor două mașini nu au mai putut fi salvați.

Potrivit surselor PresaSM, una dintre mașini era înmatriculată în România.

Accidentul de circulație s-a petrecut în jurul orei 2:30, ora Ungariei, pe autostrada M5, la 71 de km de vama Nădlac, în localitatea Balástya. Potrivit poliției din țara vecină, un TIR înmatriculat în Serbia, cu destinația Budapesta, a rupt, din motive încă neelucidate, parapetul autostrăzii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune două maşini care circulau regulamentar.

Autoritățile din țara vecină au confirmat decesul pasagerilor, dar și faptul că șoferul de TIR a scăpat cu viață din accident.

Presa din Ungaria titrează că este vorba despre două mașini cu numere de înmatriculare străine, iar potrivit informațiilor PresaSM, unul dintre automobile, o Skoda, este înmatriculat în România, iar un altul în Olanda. În mașina înmatriculată în România s-ar fi aflat o familie cu doi copii.

Comentarii

comentarii