Acasă Eveniment Accident cu două mașini pe podul Timișorii – Foto

Accident cu două mașini pe podul Timișorii – Foto

457
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază pe bulevardul Nicolae Titulescu, la urcarea pe podul Timișorii din municipiul Arad. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, care se deplasau pe bulevardul Nicolae Titulescu la urcarea pe podul Timișorii. „Se deplasează din cadrul Detașamentului de pompieri Arad o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare cu șapte subofițeri. Din primele informații sunt două victime ambele conștiente. Drumul este blocat”, a declarat locotenent Călin Domșa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost provocat de șoferul unui Opel, care conducea cu viteză foarte mare și, la urcarea pe pod, a scăpat mașina de sub control și s-a lovit în parapeți. Încercând să evite Opel-ul, un BMW a intrat în peretele median.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare cu șapte subofițeri din cadrul detașamentului de pompieri Arad. Echipajul pentru descarcerare a fost însă nevoit să intervină doar pentru decuplarea bornelor de la baterie. Victimele, cu răni ușoare, au ieșit deja din autoturisme.

Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a petrecut accidentul.

Comentarii

comentarii