Acasă Eveniment Accident cumplit în vestul țării. Un mort, doi copii şi tatăl lor,...

Accident cumplit în vestul țării. Un mort, doi copii şi tatăl lor, încarceraţi

1226
DISTRIBUIȚI

Accident cumplit la Tileagd, în Bihor, produs joi seara. Un mort, doi copii şi tatăl lor, încarceraţi, după ce un BMW a intrat într-o camionetă plină cu lemne.

Un bărbat a murit şi patru persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe DN 1, în comuna Tileagd, între un BMW şi o autoutilitară, traficul fiind blocat în zonă.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, accidentul a fost semnalat la ora 19,45, pe DN 1, în localitatea Tileagd, între un autoturism BMW şi o autoutilitară (o dubiţă). Şoferul autoturismului a suferit leziuni mortale iar patru persoane din autoutilitară, între care şi doi copii, au fost rănite.

Bărbatul de la volanul autoturismului, singur în maşină, a fost găsit în stare de inconştienţă de medicii sosiţi la faţa locului, fiind nevoie de intervenţia echipajelor speciale de descarcercare pentru a fi scos din autovehicul.

‘La faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului nr. 1 de pompieri Oradea, o autospecială de descarcerare din substaţia Aleşd, o altă autospecială cu apă şi spumă, paramedicii subunităţii Aleşd, un echipaj de terapie mobilă şi două echipaje ale Serviciului Ambulanţă’, a precizat Roşca.

Pompierii militari şi echipajele medicale au acţionat pentru a scoate din autoutilitara grav afectată cele patru victime, doi adulţi şi doi copii, de 9 şi 11 ani.

‘Din nefericire, bărbatul din autoturism a fost declarat decedat. Cele patru din autoutilitare sunt conştiente, li s-a acordat ajutor medical şi urmează să fie transportate la spital pentru îngrijiri’, a spus Camelia Roşca.

Comentarii

comentarii