Acasă Eveniment Accident de muncă în Timiș. Un bărbat, în stare gravă la spital,...

Accident de muncă în Timiș. Un bărbat, în stare gravă la spital, la Timișoara, după ce un utilaj s-a răsturnat în curtea unei școli

1470
DISTRIBUIȚI

Un barbat din Lugoj a ajuns in stare grava la spital, la Timisoara, dupa ce un utilaj s-a rasturnat.

Nefericitul eveniment s-a petrecut in localitatea Ohaba Forgaci, sat apartinator comunei Boldur. Martorii evenimentului au declarat pentru Lugoj Info.ro ca victima a incercat sa mute un utilaj, in curtea scolii din localitate. Barbatul nu si-a dat seama ca in curte exista o fosa acoperita, astfel ca in momentul in care utilajul a calcat pe gura canalului, acesta s-a surpat iar masina grea de cateva tone s-a rasturnat. Omul a ramas prins in cabina, pompierii fiind nevoiti sa taie cu flexul capcana in care a ramas prizonier lugojeanul. Dupa zeci de minute de eforturi, barbatul a fost extras dintre fiare si predat medicilor. Dupa oferirea primului ajutor, victima a fost transportata la Timisoara.

Lugojeanul este angajat la firma Zolar din Lugoj, o societate comerciala abonata la banii publici in comuna Boldur, dar si in alte comune unde un prieten de-al patronului ofera consultanta pentru licitatii publice. Majoritatea lucrarilor facute de firma lugojeana sunt incredintate fara licitatie. Firma Zolar a mai fost implicata intr-o serie de evenimente neplacute in ultimii ani. In urma cu mai bine de patru ani, patru muncitori ai firmei au murit intr-un accident rutier petrecut in judetul Caras-Severin, iar in urma cu doua luni o bucata de tavan de la caminul cultural din Boldur, renovat tot de firma Zolar, s-a prabusit in timpul unei petreceri.

Sursa: Lugoj Info

Comentarii

comentarii