Acasă Eveniment Accident grav în Arad. Mai multe victime, în urma impactului dintre o...

Accident grav în Arad. Mai multe victime, în urma impactului dintre o maşină şi un microbuz – Foto

1696
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţa, în urma impactului dintre o maşină şi un microbuz pe un drum judeţean din Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul rutier a avut loc, vineri dimineaţa, pe DJ 682, care leagă oraşul Arad de localitatea Zădăreni.

În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, niciuna nefiind încarcerată.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unui microbuz, în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea pe DJ 682,, dinspre Zădăreni spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda doi a aceluiași sens de mers. În urma evenimentului rutier, au fost rănite trei persoane”,  a declarat inspector principal de poliţie, Lorena Radu.

„Un accident rutier a avut loc pe DJ 682 şi au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane. Nu sunt persoane încarcerate, dar trei persoane sunt rănite. Au intervenit SMURD Arad şi două ambulanţe de la Serviciul judeţean de ambulanţă”, a declarat maior George Peşca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş”Arad.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că şoferul unui microbuz, în timp ce conducea dinspre localitatea Zădăreni spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe câmp, unde a ajuns şi autoturismul în care se aflau o femeie şi un bărbat.

Doi pasageri din microbuz şi cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi. Doar trei dintre aceştia au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că al patrulea a refuzat, primind îngrijiri la locul accidentului.

Conform personalului medical de pe ambulanţele care au preluat pacienţii, aceştia nu au răni care să le pună în pericol viaţa.

Comentarii

comentarii