Acasă Eveniment Accident grav în vestul țării, între un camion, o furgonetă şi un...

Accident grav în vestul țării, între un camion, o furgonetă şi un autoturism. O persoană a murit și alte 3 au fost rănite

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Alba a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident produs, joi după-amiază, pe raza localităţii Rieni, pe DN 76, şi în care au fost implicate un camion, o furgonetă şi un autoturism.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor a informat că a fost sesizat, la ora 15,52, prin 112, că accidentul s-a produs pe DN 76, în localitatea Rieni, iar patru persoane au fost rănite, însă una dintre acestea, un bărbat de 63 de ani, din judeţul Alba, a decedat în urma traumatismelor suferite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor a informat că la faţa locului au fost mobilizate să intervină echipaje de la Staţia de Pompieri Ştei şi Secţia Beiuş cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciale de primă intervenţie, echipaje de prim ajutor şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit informării ISU Bihor, o femeie, pasageră lângă bărbatul decedat, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar celelalte două persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Traficul rutier în zonă este blocat, circulaţia autovehiculelor fiind deviată pe drumul judeţean DJ764F, pe ruta Sudrigiu – Ghighiseni.

 

Comentarii

comentarii