Acasă Eveniment Accident grav pe autostrada A1, în judeţul Timiş. Un TIR a acroșat...

Accident grav pe autostrada A1, în judeţul Timiş. Un TIR a acroșat patru autoturisme. 11 persoane au fost implicate. O femeie a fost rănită şi dusă la spital

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, la ieşirea de pe autostrada A1, spre Margina, judeţul Timiş, fiind implicate patru maşini şi un TIR. În total, 11 persoane se aflau în autoturisme şi în autotren, iar o femeie a fost rănită. Traficul este restricţionat, desfăşurându-se dirijat pe banda de urgenţă. 

Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină entru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1, km 428 (ieşire la Margina).  

”A fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi trimişi la locul intervenţiei 8 subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. În accidentul rutier au fost implicate 1 autotren şi 4 autoturisme, cu 11 persoane, dintre care 10 adulţi şi un minor. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanţa SMURD către Spitalul orăşenesc Făget”, a transmis ISU Timiş.

Un pompier-alpinist, care era în drum spre Bucureşti, a intervenit cu un stingător, întrucât portbagajul unui autoturism implicat în accidentul rutier fumega.

Potrivit Centrului Infotrafic, este oprită circulaţia pe cele două benzi de rulare, traficul desfăşurându-se dirijat, pe banda de urgenţă.

 

 

Comentarii

comentarii