Acasă Eveniment Accident grav pe centura oraşului Caransebeş – o persoană a murit şi...

Accident grav pe centura oraşului Caransebeş – o persoană a murit şi patru sunt rănite

DISTRIBUIȚI

O persoană a murit şi patru sunt rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR sâmbătă, pe centura oraşului Caransebeş. 

”Pe DN 6, Centura ocolitoare a mun. Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane în care se aflau şoferul şi 8 pasageri, a intrat în coliziune din spate cu un TIR”, informează ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că în microbuz ar fi fost 8 persoane (șoferul și 7 pasageri). Având în vedere că microbuzul a lovit spatele TIR-ului, este posibil ca șoferul să fi încercat depășirea autotrenului, dar să fi revenit în ultimul moment pe banda sa de mers, probabil pentru a evita impactul cu un alt autovehicul de pe contrasens.

Pompierii militari au anunțat că în microbuz au fost 8 persoane. Una dintre ele a decedat, 4 au fost rănite, iar 3 nu au necesitat ajutorul medicilor. Niciunul dintre ocupanții microbuzului nu era de naționalitate română.

Comentarii

comentarii