Acasă Eveniment Accident grav pe DN 19E, între un camion şi un autoturism. Echipajele...

Accident grav pe DN 19E, între un camion şi un autoturism. Echipajele medicale încearcă resuscitarea unui bebeluş

DISTRIBUIȚI

Cinci persoane, între care un copil, au fost implicate într-un accident rutier produs, joi după-amiază, în judeţul Bihor, unde un autoturism şi un camion s-au ciocnit. Printre victime se numără un bebeluş de 10 luni, găsit în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale încearcă resuscitarea acestuia. Traficul este blocat complet pe DN 19E.

Accidentul a avut loc joi, pe drumul naţional 19E, în localitatea Pocluşa de Barcău, unde o basculantă încărcată cu nisip şi un autoturism s-au ciocnit.

”Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului Marghita, cu autospeciale de intervenţie cu modul de descarcerare şi paramedicii subunităţii. Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă, din nefericire, copilul se află în stop cardio-respirator, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.

La locul accidentului au fost trimise mai multe autosanitare, inclusiv ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi un elicopter SMURD.

Traficul pe DN 19E este blocat complet.

Comentarii

comentarii