Acasă Eveniment Accident grav pe DN6, între un TIR şi două maşini. Un bărbat...

Accident grav pe DN6, între un TIR şi două maşini. Un bărbat decedat şi altul rănit. Un copil a primit îngrijiri medicale la faţa locului

DISTRIBUIȚI

Accident rutier grav, vineri seară, în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în judeţul Caraş- Severin, implicate fiind un TIR şi două autoturisme. Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit, iar un copil a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Pentru extragerea bărbatului decedat în accident a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

”Accident rutier produs pe DN6(E70), în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în care a fost implicat 1 TIR şi 2 autoturisme. În urma accidentului, o persoană a decedat (pentru extragere acesteia din autoturism au fost efectuate manevre de descarcerare), iar o alta a fost transportată la CPU Caransebeş cu trumatism cranio-cerebral. Ambele persoane, bărbaţi adulţi, se aflau într-unul dintre autoturisme. În cel de-al doilea autoturism, se aflau două femei şi un minor, fără probleme, nu au necesitat transport la spital. Copilul a fost evaluat şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la faţa locului. Nu a necesitat transport la spital. Şoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale”, transmite ISU Caraş-Severin.

Detasamentul de Pompieri Caransebeş a acţionat cu 3 echipaje: descarcerare, stingere incendii şi ambulanţă.

Din cadrul SAJ Caraş-Severin a fost alocat un echipaj medical.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

UPDATE: În timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe DN 6, în direcţia Băile Herculane, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, care circula în direcţia opusă.

 
În accident au fost implicate un al doilea autoturism şi ansamblu de vehicule care circulau în direcţia Băile Herculane”, a transmis, vineri seară, IPJ Caraş-Severin. 
 
Sursa citată a precizat că, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 19 ani şi vătămarea corporală a pasagerului dreapta faţă din acelaşi autoturism, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii