Acasă Eveniment Accident groaznic într-un oraș din Banat! Șeful de post din Ramna, Darius...

Accident groaznic într-un oraș din Banat! Șeful de post din Ramna, Darius Cazan, a murit după ce SUV-ul său a fost distrus de un TIR

11757
DISTRIBUIȚI

Accident teribil, petrecut în urmă cu puțin timp, pe Calea Timișoarei din Reșița. O mașină s-a ciocnit violent cu un TIR, iar șoferul a rămas încarcerat.

Un accident rutier a avut loc pe Calea Timișoarei, în zona magazinului Dedeman din Reșița. Un autoturism SUV, care circula dinspre cartierul Câlnic, s-a izbit frontal de un TIR. Șoferul a rămas încarcerat, iar pompierii s-au chinuit minute bune să îl extragă dintre fiare. Bărbatul a fost preluat de ambulanță în stare de inconștiență și s-au început imediat manevrele de resuscitare.

Șoferul mașinii nu a mai putut fi salvat și a decedat în brațele medicilor. Acesta era șeful de post din Ramna, Darius Cazan. Din primele informații, nu ar fi exclus să fie vorba, de fapt, despre un gest suicidal. Polițistul a fost internat recent, spun sursele noastre, la Psihiatrie, din cauza unor probleme în dragoste. Bărbatul ar fi fost externat în urmă cu câteva zile, fiind încă în concediu medical, iar în trecut a mai avut episoade depresive. În plus, la fața locului nu au existat urme de frânare. Cauza exactă a producerii incidentului va fi stabilită în urma anchetei polițiștilor și după efectuarea necropsiei, scrie expressdebanat.ro.

Comentarii

comentarii