Acasă Eveniment Accident groaznic pe o şosea din vestul țării. 2 morţi şi 7...

Accident groaznic pe o şosea din vestul țării. 2 morţi şi 7 răniţi, după ce un microbuz plin cu oameni a izbit frontal un TIR

1084
DISTRIBUIȚI

Accident groaznic, în această dimineaţă, pe E60, în localitatea Uileacul de Criş, Bihor. Doi oameni au murit, iar alţi 7 sunt răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit violent cu un TIR.

Dintre persoanele rănite, două au leziuni extrem de grave.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion.

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedici de la Aleşd şi trei echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor. Apelul a fost dat în jurul orei 6:20, potrivit bihon.ro.

Traficul a fost blocat, iar poliţiştii sunt încă la fața locului să cerceteze cauzele teribilului eveniment rutier. Microbuzul avea capacitatea de 8 locuri +1, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii