Acasă Eveniment Accident rutier grav, între două camioane, la Periam

Accident rutier grav, între două camioane, la Periam

DISTRIBUIȚI

Două camioane au intrat în coliziune în această dimineață, în jurul orei 06:00, între localitățile Periam și Satu-Mare în județul Arad. Potrivit ISU Arad, unul dintre șoferii celor două camioane este încarcerat, iar o altă persoană este rănită grav.

La accident intervin echipaje ale ISU TM, iar ISU Arad a trimis în sprijin un echipaj de descarcerare și echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Conform ISU Arad, „din primele informații este vorba de o persoană încarcerată, cooperantă și în viață, șoferul unuia dintre autocamioane. Mai există o victimă din același autocamion, aceasta fiind în stare gravă. Alte două persoane din celălalt autocamion sunt evaluate de echipajele medicale. Cele două sunt în viață, cooperante”.

Șoferul care a rămas încarcerat a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu pierdere de cunoștință, un traumatism la umărul drept, un traumatism, la membrele inferioare, în timp ce cealaltă victimă, cea aflată în stare gravă, a fost preluată de echipaje ale ambulanței și SMURD și va fi transportată la spital la Timișoara, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii