Acasă Eveniment Accident rutier grav pe DN 1. Trei persoane, între care o fetiţă...

Accident rutier grav pe DN 1. Trei persoane, între care o fetiţă de şapte ani, transportate la spital. A intervenit și elicopterul SMURD

DISTRIBUIȚI

Trei persoane, între care o fetiţă de şapte ani, au fost transportate la spital, marţi, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 1, în judeţul Bihor. 

Potrivit ISU Bihor, accidentul a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 1, în localitatea Valea Mare de Criş, fiind implicate patru persoane (trei adulţi şi o minoră) aflate într-un autoturism.

Acolo au fost mobilizate imediat echipajele de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă (pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului) şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, precum şi elicopterul SMURD, scrie news.ro.

”Cele patru persoane implicate în accident au fost evaluate şi asistate medical la faţa locului, trei victime (o femeie şi o fetiţă în vârstă de 7 ani, ambele aflate în cod galben medical, respectiv un bărbat aflat în cod verde medical – cu răni uşoare), fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor”, a precizat sursa citată.

Comentarii

comentarii