Acasă Eveniment Accident rutier la Fibiș. Șoferii celor două mașini implicate au rămas încarcerați

Accident rutier la Fibiș. Șoferii celor două mașini implicate au rămas încarcerați

DISTRIBUIȚI

Marți, 18 octombrie, la Fibiș, pe DJ 691, a avut loc un accident rutier destul de grav. Două mașini care au intrat în coliziune au suferit avarii grave. În cele două autovehicule se aflau trei persoane, două femei și un bărbat, șoferii rămânând încarcerați și având nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi eliberați. Din fericire, toate persoanele au fost găsite în stare de conștiență.

„Astăzi, 18.10.2022, în jurul orei 11:40, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe DJ 691, în localitatea Fibiș. La fața locului s-au deplasat de urgență 11 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și 2 echipaje SMURD. Pe lângă echipajele de pompieri, la intervenție s-au deplasat o ambulanță S.A.J și echipaj de poliție.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că în accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 persoane (2 sex feminin și 1 sex masculin). În urma impactului, șoferii celor două mașini au rămas încarcerați. Victimele au fost extrase și predate echipajelor medicale în stare de conștiență. În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers”, transmite ISU Timiș.

Comentarii

comentarii