Acasă Eveniment Accident spectaculos! A zburat cu mașina de pe șosea, s-a rostogolit de...

Accident spectaculos! A zburat cu mașina de pe șosea, s-a rostogolit de câteva ori, apoi s-a oprit într-un stâlp

1634
DISTRIBUIȚI

Un accident foarte grav a avut loc în vineri după-amiaza, pe strada Ovidiu, din municipiul Arad.

Astfel, în jurul orei 18:00, un apel la 112 alerta autoritățile arădene cu privire la un accident petrecut pe strada Ovidiu, din municipiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, la fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, pentru că din autoturismul implicat se înregistrau scurgeri de combustibil. Din fericire, șoferul a scăpat cu viață și a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

„Un arădean de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Ovidiu și, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se de mai multe ori, oprindu-se ulterior într-un stâlp. În autoturism se afla o singură persoană. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar nivelul alcoolemiei a fost o (zero). Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 RON. Totodată, acesta avea asupra sa toate documentele legale privind restricțiile de circulație”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent șef Claudia Iuga, conform specialarad.ro.

Comentarii

comentarii