Acasă Eveniment Accident spectaculos lângă Reşiţa

Accident spectaculos lângă Reşiţa

623
DISTRIBUIȚI

Un autoturism Opel s-a răsturnat, vineri seară, pe DN 58, în curba de la Kilometrul 8 al Reşiţei. Din fericire, şoferul a scăpat fără nicio rană
Şoferul spune că a fost carosabilul umed şi a intrat în derapaj, iar încercarea de a redresa autoturismul l-a dus în râpă, răsturnându-se cu maşina. Pentru că atunci când a ieşit din maşină i s-a părut că vede fum, şoferul a sunat la 112, cerând intervenţia pompierilor. Aceştia s-au chinuit minute bune să deconecteze bateria autoturismului, dar nu a fost nevoie de descarcerare, şoferul fiind singur în maşină şi reuşind să iasă din aceasta. „Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, care căzuse într-o râpă dar, din fericire, şoferul nu a păţit nimic – chiar el a sunat la 112, spunând că maşina fumegă.

La faţa locului am constatat că maşina nu luase foc şi am intervenit pentru decuplarea bateriei electrice a autoturismului, înlăturând riscul de incendiere“, ne-a spus plt. adj. şef Aurel Hogea, de la ISU Semenic. „Era umed pe jos, dar din fericire nu am nimic. Am avut cauciucuri de iarnă pe toate patru roţile, dar m-a furat drumul, am alunecat şi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt teafãr!“, povesteşte şoferul autoturismului răsturnat, Constantin Onofrei, după nefericitul incident.

Comentarii

comentarii