Acasă Sport ACS Poli Timișoara la Supercupa de fotbal virtual #jucămdeacasă

ACS Poli Timișoara la Supercupa de fotbal virtual #jucămdeacasă

DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara va participa la primul turneu important cu echipa de eSports la Supercupa #jucămdeacasă, eveniment organizat de Federația Română de Fotbal Virtual.

”Este o bună oportunitate pentru a-i cunoaște pe băieții care ne reprezintă și să urmăriți dueluri cu alte echipe puternice din campionatul român de eSports. Dar și să contribuiți cu o donație pentru lupta împotriva COVID-19”, spune ACS Poli Timișoara.

Amintim că Clubul Poli Timișoara a avut reprezentant eSports încă din 2018, iar anul trecut a câștigat Cupa României și a ajuns până în sferturile Europa League. După o pauză de câteva luni, a reluat competițiile virtuale.

Iată mesajul Federației Române de Fotbal Virtual:

”Lumea așa cum o știm este nevoită să schimbe regulile pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile. Fotbalul nostru drag este nevoit să se conformeze acestor reguli pentru a-i proteja pe cei care îl iubesc.
Este o situație atipică în care simțim cu toții lipsa fotbalului.

Ne este dor de antrenamente, de jucători, de meciuri, de suporteri, de cântecele galeriei și mai ales de atmosfera stadionului. Ne este dor de FOTBAL. Acum suntem nevoiți să #stămîncasă pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru. Trebuie să câștigăm meciul cu virusul pentru a ne trăi viața în afara propriilor case, așa cum am făcut-o mereu.

Din acest motiv, haideți să facem ce știm noi cel mai bine. Să jucăm fotbal!

Pentru că nu putem veni la stadion vom transforma casele în vestiare personale și Playstation-urile în terenuri de joc.

Vom juca FIFA 20 în modul 11 contra 11 pentru a ne bucura împreună de fotbal.

Invităm toate cluburile de fotbal din România: indiferent că sunt masculine, feminine, de minifotbal, fotbal pe plajă sau academii de fotbal să își construiască echipe de FIFA 20 11v11 pe consola Playstation 4. În acest mod vom avea parte de fotbal și competiție, iar timpul va trece mai ușor.

Dacă suporterii sunt lipsiți de spectacol, cluburile sunt supuse unei presiuni financiare de neimaginat. Având în vedere acest aspect, oferim posibilitatea cluburilor de fotbal să colaboreze cu partenerul nostru de ticketing bilete.ro pentru a promova evenimentul în mediul online.

Banii din bilete sau orice altă metodă de monetizare a meciurilor vor fi încasați de cluburi, care mai departe vor decide dacă vor fi păstrați în  club sau donați către spitalele care îngrijesc pacienții depistați pozitiv cu Covid-19.”

Celelalte echipele care s-au înscris până acum în turneu sunt:

Dinamo București

Rapid București

FC Argeș

FC U Craiova

ASR Brașov

Bucharest United

CS Afumați

Gaz Metan Mediaș

Olimpia Satu Mare

AFC Vulturii Tg. Mureș

AFC București

Dunărea Călărași

Mostiștea Ulmu

Hermannstadt

ASU Politehnica Timișoara

Poli Iași

Farul Constanța

Petrolul Ploiești

CSU Craiova

U Cluj

Dinamo București

Rapid București

FC Argeș

FC U Craiova

Comentarii

comentarii