Acasă Eveniment Acțiune de amploare a polițiștilor locali în Complexul Studențesc din Timișoara

Acțiune de amploare a polițiștilor locali în Complexul Studențesc din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciilor Protecția Mediului și Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au organizat, în cursul acestei zilei, o amplă acțiune în zona Campusului Universitar, pentru a stabili modul în care se respectă legislația referitoare la păstrarea curățeniei, gestionarea deșeurilor, dar și pentru a stabili dacă se respectă prevederile legale referitoare la construcții și afișaj stradal.

Pe linie de mediu, polițiștii locali au verificat 30 de agenți economici, fiind aplicate 7 sancțiuni în valoare de 8500 lei pentru gestionarea necorespunzatoare a deșeurilor și lipsa coșurilor de gunoi și au fost constatate 12 nereguli referitoare în special la existența rampelor clandestine de deșeuri, la existența coșurilor stradale deteriorate sau lipsa acestora, nereguli care vor fi transmise direcțiilor din Primărie care se ocupă de soluționarea problemelor.

Totodată, polițiștii locali au relaționat cu aproximativ 90 de persoane, fiind distribuite și un număr de 120 de pliante informative. Pe linie de disciplina în construcții, un număr de patru persoane au fost invitate la sediul Poliției Locale pentru verificarea documentelor la Legea 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, fiind aplicată și o somație pentru desființarea unei terase de pe domeniul public de pe Strada Daliei. Acțiunile vor fi organizate și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii