Acasă Eveniment Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, în zona Giroc și Timișoara. Polițiștii...

Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, în zona Giroc și Timișoara. Polițiștii au dat amenzi în valoare de 4.372 de lei

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara acționează în mod continu în zonele cu risc rutier ridicat pentru a preveni producerea accidentelor.

în data de 07 mai, în intervalul orar 09.00-11.00 și 16:00-18:00, polițiștii au fost prezenți pe șoseaua care leagă Timișoara de Giroc, precum și pe principalele artere din Timișoara pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonale.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 120 de persoane, controlate 88 de autovehicule și 28 de motociclete.

Au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.372 de lei, dintre acestea 41 au fost aplicate pietonilor și 26 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor rutiere conform OUG 195/2002.

De asemenea, în cadrul acțiunii s-a urmărit și depistarea conducătorilor de autovehicule sau motociclete care conduc agresiv și care prin folosirea excesivă a mijloacelor de autopropulsie, evacuare și a unor manevre de tip drift pun în pericol siguranța participanților la trafic și perturbă liniștea cetățenilor.

IPJ Timiș reamintește tuturor participanților la trafic importanța respectării regulilor rutiere și a conduitei responsabile.

“Siguranța în trafic este o responsabilitate comună, iar acțiunile noastre au ca scop prevenirea accidentelor și protejarea vieților”, este mesajul IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii