Acasă Eveniment Acțiunile din week-end ale jandarmilor: peste 1.700 de materiale pirotehnice confiscate și...

Acțiunile din week-end ale jandarmilor: peste 1.700 de materiale pirotehnice confiscate și șapte persoane urmărite penal

709
DISTRIBUIȚI

În acțiunile din ultimul week-end, în 28 și 29 decembrie, desfășurate în Timișoara, jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara au reținut 1.728 de articole pirotehnice. Articolele urmau să fie comercializate în mai multe locuri din oraș.

Astfel, au fost descoperite șapte persoane care aveau asupra lor articole pirotehnice din categoria F2, de tip baterii cu mai multe focuri, interzise deținerii de către persoane neautorizate.Jandarmii au identificat persoanele depistate și au confiscat întreaga cantitate de articole pirotehnice găsită asupra acestora.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publiculal grupării de jandarmi transmite că „s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală având în vedere faptul că «efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice» constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 126/1995 actualizată”.

Comentarii

comentarii