Acasă Politica Acuzaţii grave la adresa opoziţiei. Teodorovici spune că sunt iresponsabili

Acuzaţii grave la adresa opoziţiei. Teodorovici spune că sunt iresponsabili

883
DISTRIBUIȚI

Cei care au pus la cale şi dus la bun sfârşit moţiunea de cenzură trebuie să îşi asume acum guvernarea. Ei nu se pot juca cu aceasta, spune Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD, prezent vineri la Timişoara. El i-a acuzat pe cei din opoziţie de lipsă de seriozitate, pentru că au dat jos un guvern şi, fie nu pot, fie pur şi simplu nu îşi doresc să formeze un nou Executiv.

„Este vorba de asumarea unei acţiuni, cei din opoziţie au dat jos actuala conducere pentru a guverna. Acum lăsăm lumea să compare. Cei care au făcut moţiunea să-şi asume guvernarea, nu se pot juca cu schimbarea guvernului, cu economia nu te joci. Au făcut acel lucru, îşi asumă. Pot să facă cvorum bine, pot să adune voturi e bine, dacă nu, să recunoască şi să se retragă. Păcăleşti populaţia, îţi baţi joc de oameni.  PSD revine la guvernare, vom vedea când”, a declarat Eugen Teodorovici.

Reprezentantul conducerii PSD mai spune că oamenii din partid ştiu să fie şi în opoziţie, iar alegătorii deja încep să vadă anumite lucruri şi să îşi îndrepte, din nou, atenţia spre social democraţi.

„Oamenii PSD din teritoriu sunt pregătiţi să facă ceea ce face un partid, indiferent de unde se află (n.r. la guvernare sau în opoziţie). Deja vedem o schimbare de atitudine (n.r. a alegătorilor) faţă de PSD, oamenii încep să compare, să vadă că e cum le spunem noi. Eu îmi doresc să nu se taie salarii sau pensii, să nu se întâmple, dar nu văd ca opoziţia să vină cineva cu soluţii magice. Vor veni acuzele că eu am făcut şi am dres. De abia aştept plângeri penale. Acuzele au fost nefondate. Un om de la finanţe nu  îşi permită să mintă, cei de afară cunosc cifrele şi nu te acceptă ca partener. Partidul se va mobiliza, e în creştere, suntem gata să facem opoziţia cu fruntea sus. Oamenii vor putea să compare. PSD e un partid puternic, care ştie să mobilizeze, ştie să pună în practică orice variantă politică.”, a mai declarat Teodorovici.

Comentarii

comentarii