Acasă Actualitate Adi Bărar, chitaristul formației Cargo, internat la secția de Terapie Intensivă a...

Adi Bărar, chitaristul formației Cargo, internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, fiind diagnosticat cu COVID 19

274
DISTRIBUIȚI

Adi Bărar, chitaristul formației Cargo, în vârstă de 61 de ani, se află sub supravegherea medicilor de două zile, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. El are şi unele afecţiuni mai vechi, astfel că medicii l-au internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Muzicianul este în stare critică, dar stabilă, iar medicii fac eforturi să îl salveze.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată că trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decentă din partea tuturor. Mulțumim! Va vom ține la curent!“, este mesajul postat pe facebook de colegii de la trupa Cargo.

 

Comentarii

comentarii