Acasă Eveniment Adi, pompierul care și-a înjunghiat fosta iubită, la Giroc, nu a suportat...

Adi, pompierul care și-a înjunghiat fosta iubită, la Giroc, nu a suportat ideea despărțirii

DISTRIBUIȚI

Un atac sângeros, a avut loc marți la Giroc. O tânără a fost înjunghiată, chiar în faţa blocului în care locuiește. Agresorul, un tânăr miliar angajat la ISU, a fugit, dar a fost prins de polițiști. Victima lui este internată în spital.

Militarul, angajat la Detașamentul de Pompieri din Buziaș, a așteptat-o pe fosta lui iubită, o femeie căsătorită și mama unui copil, la intrarea în bloc, după cum se vede în secvențele filmate de un martor. A prins-o de mână și a lovit-o de mai multe ori cu o armă albă.

Unii vecinii au precizat că au auzit de la anchetatori că este posibil ca militarul să fi plănuit de mai multe zile atacul.

Militarul și-a atacat fosta parteneră într-o criză de gelozie, cred anchetatorii.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, ar fi fost cea care luase decizia despărțirii, iar el nu a suportat ideea. După atac, individul care are 24 de ani a încercat să fugă. Ca să îl prindă, poliția a făcut mai multe filtre. Militarul a fost reținut de poliție la patru ore după atac la Buziaș. Se pare că își luase concediu ca să își atace fosta iubită.

Militarul angajat la ISU care și-a atacat fost iubită se numește Adi Purece. Pe internet se afișa drept susținător al unui partid politic. La Detașamentul de Pompieri din Buziaș se angajase de un an, timp în care trecuse toate testele psihologice, scrie stirileprotv.ro.

Pentru că suspectul este militar, ancheta va fi preluată de Parchetul Militar.

Comentarii

comentarii