Acasă Actualitate Adio, prof.univ.dr. Virgil Feier

Adio, prof.univ.dr. Virgil Feier

DISTRIBUIȚI

A plecat din lumea cu dor în cea fără de dor, Virgil Mircea Feier, o personalitate a lumii medicale din Banat, dar și din România, profesor universitar al Universității de Medicină și Farmacie Timișoara.

Cu adânca durere in suflet își iau rămas bun de la el soția, fiul, nora și nepoții care anunța trecerea la cele veșnice a dragului lor FEIER VIRGIL MIRCEA.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, ora 13, la cimitirul Eroilor din Calea Lipovei, intrarea de pe Strada Mitropolit Vasile Lăzărescu.

***

Născut in Comuna Buteni, Jud Arad, la 01.09.1942, a urmat Școala primara și gimnaziul in localitate, apoi, liceul la Arad, Școala Moise Nicoară. Absolvent al UMF Victor Babeș, Timișoara, 1965, a fost mai întâi medic de circumscripție in satul natal (3 ani), apoi intern de dermatologie in Clinica de Dermatovenerologie Timișoara alături de Prof. Mișu Anghelescu, mentorul sau. A devenit apoi medic specialist și primar in această clinică, unde și-a desfășurat activitatea toata viața. A fost pasionat de profesia sa, a muncit cu dăruire, nu a închis niciodată ușa nimănui și a ajutat oamenii. Avea un spirit profund umanist, era sincer și deschis. Era natural. Era iubitor de oameni.

A făcut mai multe specializări în domeniul dermatologiei: Fellowship de dermatologie în Clinica Universității Stanford, USA (1982), cu profesorul Farber, profesor doctor în dermatologie la UMF Victor Babeș Timișoara până în anul 2010. A învățat mereu, a fost modest și a dăruit din ceea ce era celor din jur…

Familia, prietenii, colegii, cunoscuții își vor lua rămas bun de la el sâmbătă, ora 13, în Cimitirul Eroilor.

Comentarii

comentarii