Acasă Administraţie Administrația județeană dă șase milioane de lei pentru realizarea canalizării și alimentării...

Administrația județeană dă șase milioane de lei pentru realizarea canalizării și alimentării cu apă la noile blocuri ANL din Giroc.

DISTRIBUIȚI

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat anunțul pentru găsirea firmei care se va ocupa de executarea de lucrări pentru obiectivul de investiţii „Locuințe ANL Giroc – Asigurare Utilități” (alimentare cu apă; reţea canalizare menajeră; reţea canalizare pluvială).

Investiția este realizată de Consiliul Județean Timiș, iar suma alocată este de 5.947.185,79 lei. Din momentul atribuirii, firma câștigătoare va avea la dispoziție patru luni pentru a realiza canalizarea și alimentarea cu apă a noii zone.

”Prin prezentul obiectiv de investiții se dorește realizarea utilităților pentru alimentarea cu apă, canalizarea menajeră, canalizarea pluvială. Prin proiect se vor executa următoarele lucrări: Terasamente; Defrișarea vegetației degradate; Rețea de alimentare cu apă; Branșarea blocurilor ANL și a parcelelor pentru case la rețeaua de apă nou proiectată pe amplasament; Instalații proprii de ridicare a presiunii pentru apă potabilă amplasate în interiorul blocurilor; Rețea de canalizare menajeră; Racordarea blocurilor ANL și a parcelelor pentru case la canalizarea nou proiectată pe amplasament;Stație de pompare SP1; Rețea de canalizare pluvială, Guri de scurgere cu sifon și depozit”, se spune în anunțul de licitație,

Durata lucrărilor ce fac obiectul contractului este de 4 luni, începând de la data menţionată în ordinul de începere a execuţiei lucrărilor. Depunerea ofertelor se va încheia pe 11 mai.

Comentarii

comentarii