Acasă Actualitate Admitere la Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara – 2022

Admitere la Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara – 2022

DISTRIBUIȚI

Mitropolia Banatului – Arhiepiscopia Timișoarei și Inspectoratul Școlar Județean Timiș au prezentat programul de înscriere pentru admiterea la Liceul Tehnologic Ortodox Sfântul Antim Ivireanul Timișoara.

Înscrierea pentru probele de aptitudini

18-19 mai 2022 (ora 10)      Desfășurarea probelor de aptitudini

23 mai 2022       Comunicarea rezultatelor la probele de aptitudini

1 iulie 2022        Validarea de către comisia de admitere județeană a ISJ Timiș a listei candidaților admiși la liceele/clasele la care s-au susținut probe de aptitudini și comunicarea rezultatelor în unitatea de învățământ liceal respectivă, prin tipărire din aplicația informatică centralizată

4 iulie 2022

Ridicarea/Transmiterea de la liceele vocaționale a fișelor de înscriere ale candidaților care nu au fost admiși la clasele pentru care au susținut probe de aptitudini.

Candidaților care nu au fost admiși la clasele pentru care au susținut probe de aptitudini, precum și candidaților care au fost admiși, dar care au declarat, în scris, că renunță la locul obținut, li se poate elibera, de către unitatea de învățământ gimnazial, fișa de înscriere, pentru completarea opțiunilor în vederea participării la repartizarea computerizată.

Transmiterea, în format electronic, către Centrul național de admitere a listei candidaților declarați admiși, în fiecare județ, la clasele pentru care s-au susținut probe de aptitudini, prin confirmarea încheierii operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată.

 

Sesiunea II

26 iulie 2022      Înscrierea pentru probele de aptitudini

27-28 iulie 2022          Desfășurarea probelor de aptitudini

28-29 iulie 2022          Afișarea rezultatelor la probele de aptitudini

Acte necesare

La seminariile/liceele teologice ortodoxe, cursuri de zi, se pot înscrie absolvenți de gimnaziu care au media 9 la purtare pentru fiecare clasă din învățământul gimnazial.

Comentarii

comentarii