Acasă Eveniment Adolescent de 18 de ani, cercetat pentru că şi-a bătut un coleg,...

Adolescent de 18 de ani, cercetat pentru că şi-a bătut un coleg, în faţa liceului

DISTRIBUIȚI

Un adolescent de 18 ani este cercetat, după ce şi-a bătut un coleg, în faţa unui liceu din Arad, jandarmii reuşind să prindă agresorul într-o altă zonă a municipiului.

Jandarmeria Arad a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că un adolescent de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, în urma unui conflict avut cu un coleg de clasă.  

Fapta a avut loc la începtul acestei săptămâni, în faţa unui liceul din centrul municipiului Arad.  

“Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, tânărul de 18 ani s-a năpustit asupra colegului său aplicându-i mai multe lovituri cu picioarele în zona feţei. În urma agresiunii victima s-a ales cu mai multe leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, la faţa locului fiind solicitat şi un echipaj de ambulanţă”, se arată în comunicat.  

Cei doi sunt colegi la o instituţie de învăţământ postliceal şi se aflau în afara orelor de curs.

“Un cetăţean care a asistat la întreaga scenă a sunat la 112 şi un echipaj de Jandarmerie a fost direcţionat imediat în zona respectivă pentru luarea măsurilor legale, însă, la sosirea jandarmilor agresorul dispăruse. În baza semnalmentelor primite acesta a fost identificat într-o altă zonă din municipiul Arad”, a menţionat sursa citată.  

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii arădeni.

Comentarii

comentarii