Acasă Actualitate ADP Timişoara nu mai tolerează ilegalităţile magazinului de piese auto Ciclop

ADP Timişoara nu mai tolerează ilegalităţile magazinului de piese auto Ciclop

566
DISTRIBUIȚI

În urmă cu aproape două săptămâni, reporterii ziarului ZIUA de Vest au surprins mai mulţi mecanici ai magazinului de piese auto Ciclop din Timişoara care reparau maşini în parcarea Administraţiei Domeniului Public. Sătui să mai înghită fărădelegile acestui magazin, transformat în service auto, reprezentanţii ADP Timişoara vor ca patronul acestui magazin să fie aspru sancţionat. Ionel Ursu, şeful serviciului Telpark din Timişoara, spune că va lua legătura cu mai-marii poliţiei comunitare, pentru a se lua măsurile care se impun împotriva acestei firme, care are propriile legi. "I-am somat de nenumărate ori să nu mai repare autovehicule în parcarea noastră şi implicit pe spaţiul public, însă lucrătorii acestui magazin care are şi un service auto nu s-au conformat. Voi lua legătura cu şeful poliţiei comunitare, Doru Spătaru, pentru că alte pârghii legale nu avem", spune Ionel Ursu

"Aţi minţit în articolul de data trecută"

Patronul magazinului Ciclop, Sorin Pascu, are o cu totul altă viziune în ceea ce priveşte parcarea din spatele magazinului său. “Dumneavoastră ar trebui să vă cereţi scuze cititorilor, pentru că aţi dezinformat în articolul apărut în ziarul dumneavoastră, în care spuneţi că magazinul Ciclop nu este proprietar pe terenul de sub clădire. Noi suntem proprietari şi avem toate actele doveditoare. În ceea ce priveşte reparatul maşinilor în parcarea ADP-ului, pot să vă spun că aşa ceva nu se întâmplă, iar dacă se întâmplă, mecanicii noştri vor fi aspru sancţionaţi", spune managerul magazinului Ciclop. De mai bine de 10 ani, o familie din Timişoara revendică o parte din terenul pe care se află construit magazinul Ciclop. Aceiaşi familie susţine că mai are şi o bucată din terenul intersecţiei de la Fabrica de Bere din Timişoara. În acest sens, Primăria Timişoara negociază cu această familie un schimb de terenuri, pentru ca litigiul să se încheie.

Poliţia Comunitară îi va vâna pe cei de la Ciclop

Reprezentanţii poliţiei comunitare din Timişoara spun că, până în momentul de faţă, nu au aplicat nicio sancţiune celor de la Ciclop, dar dacă se adevereşte că aceştia încalcă hotărârile consiliului local, vor fi sancţionaţi" Dacă cele spuse de dumneavoastră se adeveresc, înseamnă că cei de la magazinul Ciclop încalcă hotărârea locală privind repararea maşinilor pe domeniul public, iar acesastă hotărâre prevede sancţiuni de până la 2.000 lei. Noi îi vom supraveghea îndeaproape pe mecanicii acestui magazin, pentru a vedea dacă aceştia încalcă hotărârile consiliului local Timişoara", spune Nicoleta Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.

Comentarii

comentarii