Acasă Actualitate Adrian Cocoană, ucigașul cu Ferrari, condamnat la patru ani de închisoare cu...

Adrian Cocoană, ucigașul cu Ferrari, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

408
DISTRIBUIȚI

Adrian Cocoana, tânărul care în vara anului 2008 a omorât un om scăpând de sub control bolidul Ferrari la volanul căruia se afla, ar putea face patru ani de închisoare. Asta după ce magistraţii Tribunalului Dolj au menţinut decizia colegilor de la Judecătorie.

Aceştia, în iulie 2010, au decis ca Adrian Cocoană să stea în spatele gratiilor patru ani, pentru că a omorât un om nevinovat care se plimba liniştit pe un trotuar din Timişoara. Tribunalul Dolj a redus daunele morale de la trei la două milioane de lei.

 

„Cocoană, mie cine îmi va mai spune mamă?

Aurelia Grămescu, mama lui Lucian Reja, spune că nici o sumă nu va reuşi să îi aducă băiatul înapoi. „Am rămas la aceiaşi sentinţă cu patru ani de închisoare cu executare. Sunt mulţumită pentru că este pentru prima dată când se dă o asemnea sentinţă la Craiova. Însă eu, ca mamă, aş fi dorit ca acest criminal să ia pedeapsa maximă, adică cea de 7 ani. Oricum, la Curtea de Apel Craiova sperăm ca acesta să primească o pedeapsă mult mai mare. Vreau să precizez că orice sumă de bani aş primi nu compensează cu durearea pe care o am în suflet pentru că fiul meu avea tot viitorul în faţă” , spune Aurelia Grămescu. Mama tânărului care a fost omorât de bolidul lui Cocoană în timp ce se plimba liniştit pe un trotuar din Timişoara îi lansează şi o întrebare celui care i-a omorât copilul: „Cocoană mie cine îmi va mai spune mamă”. Sentinţa Tribunalului Dolj poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

Comentarii

comentarii