Acasă Monden/Lifestyle Adrian Mutu va fi tată pentru a patra oară! Logodnica din Timișoara...

Adrian Mutu va fi tată pentru a patra oară! Logodnica din Timișoara a ”Briliantului” e gravidă!

1072
DISTRIBUIȚI

adrianmutuAdi Mutu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra, iar cei doi aşteaptă un copil. ”Peste 9 luni”, a declarat ”Briliantul” în exclusivitate pentru CANCAN.ro în momentul în care a fost întrebat când va deveni tată.
Mutu şi timișoreanca Sandra Bachici s-au logodit la începutul acestui an în Cuba, pe plajă, iar ceremonia a fost una restrânsă. Fostul fotbalist a intenţionat încă de atunci să facă nunta, însă nici în prezent acest lucru nu este posibil, chiar dacă el şi Sandra îşi doresc asta foarte mult. Zilele trecute, Mutu a solicitat judecătorilor români să recunoscă decizia de divorţ dintre el şi Consuelo, fosta soţie, având în vedere că acesta a fost pronunţat în Republica Dominicană. ”Avocatul meu a depus cererea în instanţă, iar termenul a fost stabilit pentru 8 septembrie. Până atunci nu pot să fac nunta, chiar dacă şi eu, şi Sandra, ne dorim mult acest lucru. Imediat ce este recunoscută decizia de divorţ din Republicana Dominicană, facem nunta. Sper să se termine cât mai repede”, a declarat Mutu.
El a făcut şi o dezvăluire bombă: Sandra este însărcinată. Întrebat când va deveni tată, Mutu a spus: ”E posibil ca Sandra să fie însărcinată deja”. După care a răspuns la întrebare: ”Peste nouă luni, dar nu spun totul acum”.
Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit pe 1 ianuarie, în Cuba, iar alături de ei au mai fost doi prieteni. ”Briliantul” i-a făcut o surpriză inedită iubitei sale, care îşi sărbătorea ziua de naştere chiar în prima zi a anului. Evenimentul a avut loc pe o plajă, acolo unde Sandra a fost dusă de fotbalist pentru a cina.
În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat la începutul acestui an de Consuelo.

Comentarii

comentarii