Acasă Actualitate Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei: “Festivalul Vinului cu mici și bere...

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei: “Festivalul Vinului cu mici și bere a fost neinspirat adus în Piața Victoriei”

DISTRIBUIȚI

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, actual consilier local independent, spune că Festivalul Vinului cu mici și bere a fost anul acesta, neinspirat adus în Piața Victoriei, chiar în centrul orașului Capitală Culturală Europeană.

“După ce Parcul Rozelor a fost luat cu asalt de prăjelile unor festivaluri culinare gestionate de firme clujene, acum, e rândul centrului orașului să găzduiască un festival potrivit pentru alte locații. Neinspirată locație a sărbătoririi populare a vinului se va suprapune neinspirat și că agenda de timp cu Festivalul Internațional ”TIMIȘOARA MUZICALĂ”, ediția a XLIII-a, organizat de Opera Română Timișoara. Va rezulta, cel puțin pentru melomani, o compilație muzicală între Boema lui Puccini și tobele de la Pragu’ de Sus. Dezorganizare, nepăsare, lipsa de respect?…. Hai noroc! Că de ghinion se ocupă alții…”, atenționează fostul viceprimar al Timișoarei.

Comentarii

comentarii