Acasă Actualitate Adrian Orza și asociata sa Larissa au donat castraveți de la serele...

Adrian Orza și asociata sa Larissa au donat castraveți de la serele Agrofesh către mai multe fundații caritabile din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Miercuri 25 mai, Adrian Orza și asociata sa Larissa au donat produse bio (roșii, castraveți etc.), crescute sănătos, cu grijă și dragoste la serele Agrofesh din comuna Șag, județul Timiș, către Fundația Timișoara 89, Fundația Pentru Voi, Caritas, Centrul Maltez.

Adrian Orza a explicat: ”Astăzi, împreună cu asociată mea Larissa, am donat din produsele noastre bio, crescute sănătos, cu grijă și dragoste la serele Agrofesh, către cei care slujesc prin activitatea lor, pe cei aflați în nevoie.

Fie că e vorba de oameni ai străzii, de persoane cu autism, de cei bolnavi de cancer, de bătrâni sau persoane pentru care o masă reprezintă o șansă la viață, e nevoie să mulțumim celor care îi sprijină. Fundația Timișoara 89, Fundația Pentru Voi, Caritas, Centrul Maltez, etc. Noi vom continua să donăm din ceea ce producem.

Solidaritatea umană este prima victimă a triumfului pieţei de consum. De aceea trebuie să rămânem solidari cu cei aflați în nevoie. Nu doar pentru că ei au nevoie de noi, ci pentru că fiind solidari cu alții, facem că vremea în care trăim să fie a reîntoarcerii la stadiul de OM.

PS: Această postare se vrea un imbold pentru toți cei care pot oferi altora, un sprijin, un gest de ajutor, ceva, orice…!”, este mesajul lui Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, miercuri 25 mai 2022.

Mesajele de mulțumire au venit imediat: ”Mulțumim, Adrian Orza și serelor Agrofresh pentru castraveții bio, care au fost serviți în salata verde la masa de prânz a beneficiarilor centrelor de zi ale fundației! Foarte bine ne-a prins această sponsorizare! Am mâncat gustos și sănătos!”, este mesajul beneficiarilor de la Fundația Pentru Voi Timișoara.

”Azi, 25 mai, am primit de la serele bio “Agrofresh” din comuna Șag județul Timiș o cantitate importantă de castraveți proaspeți pentru beneficiarii noștri vârstnici. Domnule Adrian Orza, apreciem mult că și acum purtați în suflet grija pentru vârstnicii în nevoi. Mulțumim din suflet!”, este mesajul Centrului Maltez Timișoara.

Május 25-én a temessági “Agrofresh Ecologic” bio növénytermesztő cégtől jelentős mennyiségű friss uborkát kaptunk az idősotthon lakói számára. Adrian Orza úr, nagyra értékeljük, hogy még mindig gondol és gondoskodik az idős emberekről. Szívből köszönjük.

Comentarii

comentarii