Acasă Politica Adrian Pau anunţă: Pro România votează moţiunea de cenzură

Adrian Pau anunţă: Pro România votează moţiunea de cenzură

798
DISTRIBUIȚI

Deputaul Pro România de Timiş a întărit, vineri, informaţia căreia partidul din care face parte va vota moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă. De asemenea, el mai susţine că un reprezentant al timişenilor la nivel central, deputatul Freddy Simonis, ar fi un excelent beneficiar al eşecului acestei moţiuni.

Este sigur, Pro România votează moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, spune Adrian Pau, deputatul de Timiş al partidului, aceasta pentru faptul că actualul guvern nu mai poate guverna, iar România este în cădere liberă.

„Noi, Pro România, susţinem moţiunea de cenzură, ne dorim demiterea Guvernului Dăncilă. Există această idee, promovată intens în ultima perioadă de cei de la PSD, cum că noi nu avem un ţel comun, dar avenm numai interese de grup. Noi vrem să trimitem acasă guvernil Dăncilă, acesta nu mai poate guverna. Am convingerea că va reuşi această moţiune”, a declarat Adrian Pau.

Conform deputatului, unul dintre reprezentanţii Timişului, Freddy Simonis, are un viitor excelent în PSD… dacă nu trece moţiunea.

„Dacă guvernul rămâne, Simonis va avea un rol extrem de important. E apărător al acestui guvern. Dacă rămâne Dăncilă, Freddy are viitor strălucit”, spune Pau.

Lui Pau îi revine acum o altă sarcină, aceea a purtării unui dialog cu cei patru reprezentanţi în parlament ai minorităţilor, din Timiş, a stabilirii poziţiei pe care aceştia o au.

„O atenţie sporită o îndreptăm spre deputaţii minorităţilor, sunt patru în Timiş. Dacă reprezentantul minorităţii germane a anunţat public că va susţine moţiunea, cerem şi din partea celorlalţi trei deputaţi ai minorităţilor, de la bulgari, sârbi şi slovaci, să spună clar cum vor vota. Să spună ce vor să facă. Noi o să îi ajutăm să ştie ce vrea comunitatea care i-a trimis în parlament, o să mergem să discutăm cu oamenii, să ştim ce vor ei şi să îi informăm cum votează deputaţii lor. Soarta României se joacă acum”, a mai declarat Pau.

Comentarii

comentarii