Acasă Politica Adrian Pau, deputat Pro România: ”Omul foarfecă – Nicolae Robu continuă...

Adrian Pau, deputat Pro România: ”Omul foarfecă – Nicolae Robu continuă să creeze haos în Timișoara”

693
DISTRIBUIȚI

Acțiunea primarului Nicolae Robu de a tăia cablurile firmelor de telecomunicații din Timișoara, a ajuns și subiect de luptă politică. Primul care a reacționat este deputat Pro România Adrian Pau.

”Omul foarfecă – Nicolae Robu continuă să creeze haos în Timișoara. După nenumărate șantiere deschise concomitent, sute de semafoare instalate fără nicio logică, îngreunarea procedurilor în Primăria Timișoara și multe altele, de această dată s-a hotărât să taie de unul singur cablurile de internet, telefonie mobilă și televiziune. În urma acestei inițiative, mii de timișoreni, instituții publice și societăți comerciale au rămas fără serviciile amintite.

Ideea îngropării acestor cabluri este lăudabilă, însă modul în care Nicolae Robu a decis să treacă la fapte este unul demn de filmele de comedie. Deși edilul Timișoarei spune că operatorii de servicii au fost notificați, este inadmisibil ca un astfel de gest să fie făcut într-un asemenea mod, fără un calcul al pagubelor produse. Cu siguranță, ar fi existat metode prin care furnizorii de servicii de internet, telefonie sau televiziune ar fi trecut singuri la îngroparea cablurilor dacă ar fi fost amendați pentru nerespectarea unei hotărâri luate de Consiliul Local și Primăria Timișoara, și nu doar notificați.

Cum pagube suficiente au fost deja făcute, îi solicităm primarului Nicolae Robu să oprească această operațiune de tăiere haotică a cablurilor și să găsească o metodă prin care timișorenii să nu aibă de suferit de pe urma acțiunilor sale. Există instituții publice aflate în blocaj total, societăți comerciale care nu își pot desfășura activitatea și totul din cauza unei idei deloc strălucite a vremelnicului primar al Timișoarei”, spune Adrian Pau, deputat Pro România.

Comentarii

comentarii