Acasă Politica Adrian Pau, PRO România, le cere, și el, „petrecăreților de la Palatul...

Adrian Pau, PRO România, le cere, și el, „petrecăreților de la Palatul Victoria” măsuri urgente în privința „laptelui și cornului” care a rămas, în milioane de unități, în depozite

1252
DISTRIBUIȚI

Adrian Pau, președintele PRO România Timiș și candidatul partidului pentru președinția Consiliului Județean Timiș, se implică și el în „criza” programului „Laptele și cornul”. Acesta adoptă aceeași poziție cu contracandidatul său la CJT, pesedistul Călin Dobra, cerând măsuri urgente din partea guvernului pentru a fi distribuite cele câteva milioane de unități de lapte, înainte de a expira.

Reamintim, miercuri, 15 iulie, Dobra spunea că aproape 600 de tone de produse se află în depozitul producătorului, acuzând lipsa de răspuns a guvernanților la cererile sale, scrise sau publice, de a fi distribuite aceste produse spitalelor și persoanelor din medii defavorizate. Acesta atrăgea atenția că deja există aprobare de la Comisia Europeană pentru a fi distribuit laptele, dar guvernul este cel care nu are nicio reacție.

Joi, Prefectura Județului Timiș a emis un comunicat de presă în care se transmitea că o parte dintre acestea, mai exact 485.000 de unități de lapte, au fost deja distribuite către Crucea Roșie România filiala Timiș și mai multe primării din județ. Totuși, conform reprezentanților PRO România, în depozite s-ar găsi aproximativ trei milioane de cutii de 200 mL de lapte.

„Grija pentru semeni nu este un punct forte al liberalilor. Preocupați cu organizarea alegerilor în plină pandemie, actualii guvernanți uită că în România se trăiește la limită și că se petrec lucruri ciudate. Unul dintre ele în Timiș, unde 3 milioane (!!!) de cutii de lapte destinate programului «Cornul și laptele» sunt pe punctul de a fi distruse pentru că expiră termenul de valabilitate”, se arată într-un comunicat de presă al PRO România.

„Sunt convins că, dacă ar exista un minim interes, problema ar putea fi rezolvată. Îmi este foarte greu să cred că nimeni nu are nevoie de acest lapte, dar ține de capacitatea managerială și competența unor guvernanți care nu arată decât ignoranță. Acesta este Guvernul Orban și adevărul este că nu putem avea așteptări mari de la gașca de petrecăreți care a acaparat Palatul Victoria”, spune Adrian Pau.

Comentarii

comentarii